Rehab Force Nonprofit Kft

Vendéglátó- és szórakozóhelyek, szállodák takarítása

Tevékenységeink

A vendéglátóhelyek működési rendjéhez igazodva vállaljuk a hajnali, délelőtti, délutáni, vagy esti takarítást, napi rendszerességgel, vagy a hétvégi nagyobb forgalomhoz igazodva.

Napi takarításunk során biztosítjuk:

  • a kiszolgáló pultok, bárpultok takarítását,
  • a vendéghelyek tisztántartását, asztalok, székek fertőtlenítését,
  • közös helyiségek, közlekedők takarítását,
  • kirakatok, külső terek takarítását
  • mellékhelységek tisztántartása, felügyelete nyitva tartás alatt.

Biztosítjuk a nagyobb rendezvények, hétvégi műsorok során az ügyeleti takarítást.

Rendezvények előkészületei, és utólagos takarítási feladatai

Vállaljuk konferenciatermek, előadótermek rendezvények előtti alapos takarítását, az igényeknek megfelelő berendezését, esztétikus környezet kialakítását, az információs anyagok, kiadványok elhelyezését.
Rendezvények után elvégezzük a „helyreállító munkálatokat”, a terem és külső környezete, a közös helyiségek, a várakozó és hostess pult takarítását, alkalmanként és rendszeresen.

Szálloda takarítás

Szállodák, panziók, hotelek, wellness komplexumok takarítása.
A szállodatakarítás speciális és összetett feladat, így az egyedi igényeket figyelembe véve biztosítjuk szolgáltatásainkat. Alkalmazkodunk a szálloda működéséhez, egyedi időpontban, vagy állandó jelleggel végezzük a munkálatokat. A nagytakarítások alkalmával habos vagy száraz szőnyegtisztítást alkalmazunk, mivel a szőnyeg/kárpit felületek kiszáradására nincs elegendő idő.
A szállodatakarítás során vállaljuk a mosás, vasalás megszervezését is, valamint a fürdő területek folyamatos fertőtlenítését, vízkő eltávolítását, a szaunák felületeinek gombaölő tisztítását, konyhai területek tisztán tartását is.
Munkáink során a Népegészségügyi Intézet által erre a feladatra alkalmasnak minősített tisztítószereket alkalmazunk, és vállaljuk megrendelőink igénye szerint a HACCP előírásainak betartását.